Filters
Zoek op naam
Type
Configureerbaar

Bartafels zijn enorm populair en modieus. Ze zijn ruimtebesparend waardoor ze de ideale keuze zijn voor een kleinere ruimte en bovendien verbeteren ze de esthetiek van je huis. De hoogte van een bartafel varieert tussen de 110 en 115 cm en de hoogte van de barstoelen of barkrukken variëren tussen de 65 en 75 cm. Bij verstelbare barkrukken is dit meestal tussen de 60 en 83 cm. Bartafels heb je zoals eettafelscountertafel en uittrektafels in allerlei kleuren, afmetingen en materialen.  

Een bartafel heeft meerdere functies, maar eentje steekt er met kop en schouders bovenuit: ze brengt mensen samen. Je kunt aan een bartafel gezellig aperitieven, eten, gezelschapsspelletjes spelen, werken en nog zo veel meer. Ook zorgen de tafelaccessoires voor dat extra beetje sfeer: decoreer je tafel met een kaars, trendy onderleggers en/of een bloemetje. Dienbladen worden soms ook op bartafels geplaatst. Zoals alle soorten tafels kun je bartafels ook in andere stijlen verkrijgen. Ben je op zoek naar een Scandinavische, industriële of landelijke stijl? Er is voor elk wat wils.  

Bartafels kun je niet verkrijgen in de outdoor collectie van Castle Line, maar je kunt dit wel vervangen door een countertafel met counterstoelen. Het verschil tussen deze tafels zit in de hoogte. Countertafels zijn namelijk een beetje lager. Countertafels hebben een hoogte dat varieert tussen de 90 en 110 cm en de counterstoelen variëren van hoogte tussen de 60 en 67 cm.