Download onze catalogi

Outdoor 2024

Outdoor wordt steeds meer het verlengstuk van indoor. Castle Line biedt een uitgebreide keuze aan tafels, stoelen, loungesets en ligstoelen. Wij hechten veel belang aan comfort en kwaliteit, zo wordt jouw tuin een echte buitenkamer. We houden van unieke creaties en combinaties met duurzame materialen zoals teak, aluminium, polyethyleen en keramiek. Met Castle Line geniet je nóg intenser van je tuin.

Indoor 2024

Laat je inspireren door de Indoor meubelcollectie van Castle Line. Deze collectie biedt een prikkelende keuze aan prachtige, eigentijdse meubeldesigns en accessoires. Het combineert de beste materialen, zoals eik, metaal, marmer, keramiek en heel veel verschillende stoffen. 

Ga je gang, leun achterover en geniet.

Hospitality 2024

Het is onmogelijk om ons gamma horecaproducten in één catalogus te bundelen.  Daarvoor zijn de mogelijkheden te uitgebreid. Elk horecaproject is anders en vaak wordt er maatwerk toegepast. Maar we willen jullie wel een idee geven van wat er al gerealiseerd werd dus hebben we deze look and feel catalogus voor u gemaakt! Kijk, geniet en neem contact met ons op als we samen uw project kunnen uitwerken.