Filters
Zoek op naam
Type
Configureerbaar

Een tv-meubel of tv-kast heeft een zeer prominente plek in je zithoek en wordt voornamelijk gebruikt om al je televisie en media-apparatuur op in te bergen. Ook kun je er een bloemetje, mooie kaars of foto op kwijt. Vlamingen kijken bijna 3 uren per dag naar de televisie. Het is het dus zeer belangrijk om een doordachte keuze te maken voor je nieuwe tv wandmeubel of eventueel hangend tv-meubel aangezien je toch wel aanzienlijk veel tijd in je zithoek spendeert. 

Caste Line biedt meerdere tv-meubels aan in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Ook worden alle tv-kasten voorzien van wat opbergruimte. Wij bieden onder andere landelijke tv-meubels aan. Deze meubels zijn vaak gemaakt van hout, zijn wat groter, hebben een lichte kleur en stralen rust uit. Ook Castle Line volgt de trends en biedt industriële tv-meubels aan. Deze stoere meubels bestaan vaak uit een combinatie van hout en zwart of donkergrijs metaal of enkel metaal. Industriële tv-meubels passen ook perfect in een vintage interieur. Ook vintage of retro tv-meubels zijn tegenwoordig razend populair. Zo’n meubel wordt gemaakt uit hout of MDF en bestaat vaak uit meerdere kleuren met bruin als eminente kleur.  

Heb je nog niet al je meubels en decoratie voor je zithoek en wil je het uiterst gezellig maken? Neem dan zeker een kijkje naar onze fauteuilspoefensalontafels en bijzettafelsCastle Line biedt onder andere meerdere fauteuils aan met bijpassende poefen. Ook heeft Castle Line een outdoor collectie aan loungesetspoefen en ligzetels beschikbaar.