Filters
Zoek op naam
Type
Configureerbaar

Een eettafel kiezen is niet gemakkelijk. Het is een beetje het hart van je huis. Je eet, praat en speelt er gezelschapsspelletjes met je gezin. Ook is de eettafel vaak een eyecatcher in je huis. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Het assortiment van Castle Line is tijdloos, kwaliteitsvol en zeer uitgebreid. Er is echt voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar eettafels, dan ben je op deze pagina bij het juiste adres.  

Bij Castle Line vind je grote eettafels, ronde eettafels in verschillende kleuren en afmetingen terug. Ook vind je er verschillende stijlen: ben je een liefhebber van industriële eettafels of eerder design eettafels? Wij bieden je meerdere eettafels aan die aan jouw vereisten voldoen.  

Het hebben van een eiken eettafel heeft meerdere voordelen, eikenhout is bijvoorbeeld zeer duurzaam en gaat jaren mee. Daarnaast is eikenhout zeer sterk en eiken heeft een unieke uitstraling.  
Ook hebben wij keramische eettafels in ons assortiment. Het grootste voordeel hierbij is dat keramische bladen bestand zijn tegen zowel hitte als kou. Daarnaast is keramiek ook zeer hygiënisch, want het is geur- en smaakloos. Ben je eerder een fan van marmeren eettafels? Ook dit bieden wij aan. Een marmeren tafel heeft bijvoorbeeld als voordeel dat het weinig onderhoud nodig heeft en daarnaast ook zeer stylish is. 

Twijfel je toch over een bepaalde eettafel? Neem dan gerust een kijkje naar onze collectie countertafels of uittrektafels. Ook biedt Castle Line tafelpoten en tafelbladen aan. Bij een eettafel horen natuurlijk ook bijpassende stoelen. Castle Line biedt kwaliteitsvolle stoelenarmstoelen of counterstoelen aan afhankelijk van je wensen. Ben je eerder op zoek naar eettafels voor in je tuin? Neem dan zeker een kijkje bij onze outdoor eettafels.