Filters
Zoek op naam
Type
Configureerbaar

Barstoelen en barkrukken zijn de perfecte zitmeubels voor je gasten om comfortabel aan de bar te relaxen. Ze geven je restaurant, café of hotellobby een stijlvolle look en nodigen uit om te gaan zitten en een drankje te bestellen. Ook thuis in de woonkamer of keuken vormen barstoelen een echte eyecatcher. Het verschil met barkrukken? Een barstoel is een moderne barkruk met rugleuning  waardoor het zitcomfort aanzienlijk verhoogt. Dat onderscheidt ze ook van counterstoelenarmstoelengewone stoelen en fauteuils. Wat een barstoel uniek maakt is zijn zithoogte. Een barstoel zithoogte 80 cm is makkelijk voor iedereen om op te gaan zitten en van te komen. Daarom hebben de meeste van onze barstoelen die zithoogte. 

Castle Line heeft een breed aanbod aan design barstoelen in verschillende materialen, stoffen en kleuren. Een leren barstoel heeft zo zijn voordelen: doordat het materiaal weinig vloeistoffen doorlaat, is hij makkelijk af te wassen. Fan van vintage barstoelen? In ons aanbod vind je verschillende modellen met een retro uitstraling, maar met een hedendaags zitcomfort. De kleur kies je uit onze uitgebreide kleurencatalogus. Zo heeft een zwarte barstoel veel succes omdat het een passe-partout is, maar wanneer je voor een opvallende kleur gaat, wordt het net een statement in je interieur. Een voorbeeld van zo’n kleur voor een barstoel: cognac.  

De poten van een barstoel met leuning moeten stevig zijn en bestaan meestal uit hout. Zo’n houten barstoel heeft Castle Line in verschillende vormen: vierkante houten poten en ronde poten. Een andere stevige materiaalsoort voor je barstoel met leuning is metaal. Met ronde metalen poten staat je barstoel stabiel én het geeft een elegant zicht. Voor wie het iets meer mag zijn, zijn sledepoten een optie. Wil je je barstoel draaibaar maken? Ook daar hebben we prachtige modellen voor in ons gamma.  Voor mooie zomeravonden met een drankje in de hand is niets leuker dan een barstoel buiten. Onze outdoor collectie bevat een aantal prachtige weerbestendige counterstoelen,  Barstoel kopen? Bij Castle Line zit je goed.