Castle Line

Van Vandecasteele tot Castle Line

Hoe een mandje de wereld veroverde

Het verhaal van Castle Line begint met Marc en Claire Vandecasteele die in 1976 een business in geweven manden uit de grond stampen. Hun specialiteit: import van materialen, slimme assemblages en export van een afgewerkte, veredelde mand. Al snel bouwen Marc en Claire een succesvol internationaal netwerk uit dat reikt tot het verre Azië. 

Vandecasteele weet wat er leeft en met hun neus voor trends en design breiden ze het aanbod en klantenbestand verder uit. Wat begint bij manden en later rotan is vandaag een totaalaanbod meubelen voor indoor en outdoor. Sinds enkele jaren is Vandecasteele officieel omgedoopt tot Castle Line maar de filosofie blijft behouden. Net als in haar begindagen wil de familie Vandecasteele toegevoegde waarde creëren. Meubelen en interieurs met een extra touch dus, voor klanten die op zoek zijn naar stijlvolle kwaliteit.

Daarom kiezen voor Castle Line

De lijn van Castle Line

  • Belgisch design
  • Continuïteit in service, sterke partnerships
  • Focus op retail en projectmarkt
  • Creativiteit en toegevoegde waarde
  • Snelle levering en grote voorraad
Castle Line is ons levenswerk. Steeds met originele collecties komen, mensen inspireren en nieuwe markten leren kennen, daar doen we het voor.
Meet the team

Wij vormen het decor

Wij zijn team Castle Line, een gemotiveerde crew van 15 medewerkers met een hart voor design en interieur. We staan dag in dag uit voor je klaar. Zin om kennis te maken? 

Bezoek onze showroom

We maken heel graag een afspraak met onze B2B klanten in onze prachtige showroom. Zin in een rondleiding? Neem zeker contact op.