Filters
Zoek op naam
Type
Configureerbaar

Een counter stoel is een stoel die groter is dan een eetkamerstoel, maar lager dan de standaard barkrukken of barstoelen. De zithoogte van een counter stoel is over het algemeen tussen de 60 en 67 cm waardoor ze geschikt zijn bij een tafel met een hoogte tussen de 90 en110 cm. Deze soort tafels worden ook wel countertafels genoemd. Counterstoelen hebbe we in allerlei kleuren, uitvoeringen en modellen. Ze zijn niet draaibaar zoals sommige barstoelen. De poten van de counterstoelen zijn vaak gemaakt uit ijzer, eik, beuk of acacia. Het materiaal voor de uitvoering varieert: PU leer, stof, polyethylene, enzoverder. Je kunt ze vinden met een hoge of lage rugleuning, maar ook met armleuningen. De rugleuning verhoogt het zitcomfort en onderscheidt ze van barkrukken.  

Counterstoelen winnen aan populariteit en worden vaak gecombineerd met een kookeiland of een bartafel. Ze zijn zo gemaakt om comfortabel een glaasje cava te kunnen drinken met je vriendinnen of familie, alsook om aan te werken. Castle Line heeft een gevarieerde collectie aan counterstoelen bestaande uit verschillende stijlen, waaronder de industriële stijl, retro of vintage en de landelijke stijl prominent aanwezig zijn. De ideale counter stoel brengt gezelligheid in je keuken of eetruimte.  

Ook is het hebben van een outdoor countertafel met bijpassende counterstoelen een must-have op je terras. Deze meubelen zorgen gegarandeerd voor comfortabele avondjes vol plezier!