Verkoopsvoorwaarden

Eerste bestelling

Minimale bestelling van €2 500 excl BTW

Bestellingen

Om alle mogelijke misverstanden te vermijden, aanvaarden wij enkel schriftelijke bestellingen. Bestellingen geplaatst via onze website worden ten laatste de volgende werkdag bevestigd, de overige bestellingen binnen de 5 werkdagen. Gelieve uw orderbevestiging zorgvuldig te controleren. De goederen worden geleverd zoals beschreven op uw orderbevestiging.
Eventuele wijzigingen moeten binnen 5 dagen na ontvangst van uw orderbevestiging schriftelijk worden doorgegeven.

Stof klant

Wij accepteren bestellingen waarbij wij moeten werken met aangeleverde stoffen van de klant onder de volgende voorwaarden:

1. Niet alle stoffen zijn geschikt voor de FLEX stoelen - daarom is een eventuele test nodig, de kosten voor het testen bedragen 250 euro en zullen worden gefactureerd. (voordat wij de bestelling kunnen accepteren, zullen wij u eerst vragen om 2m stof naar ons magazijn te sturen. (Castle Line accepteert geen transport- of stofkosten om de test te doen), 
2. Zodra de stof is getest en goedgekeurd, moeten de benodigde meters stof voor de productie van de bestelling naar ons magazijn worden gestuurd.
3. Op de stof moet een duidelijk etiket geplakt worden met daarop uw adres, de naam van de stof en ons orderbevestigingsnummer.
4. Resterende meters kunnen niet geretourneerd worden. 
5. De leveringstermijn gaat in na ontvangst van de stof in ons magazijn.
6. Stoffen met een specifieke patroon worden op de meest economische manier geconsumeerd. Indien een stof op een specifieke manier nodig is dienen wij de specificaties bij de bestelling te ontvangen. 
7. De meeste artikelen worden KD geleverd

Gratis verzending

Bestellingen van minimaal €1000 (Benelux) of €1250 (Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) worden gratis verzonden. Grenskosten en maut dienen apart betaald te worden.
Tenzij uitdrukkelijk gevraagd door de klant, verzenden wij geen bestellingen onder het franco bedrag. In dit geval wordt een vergoeding van €75 (Benelux) en €125 (Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) in rekening gebracht.
Directe verzending naar eindklanten wordt apart aangeboden.

Leveringsdata

Bestellingen van de FIX collectie worden doorgaans binnen 4-6 weken na besteldatum geleverd.  Als het artikel niet op voorraad is kan de levertijd oplopen tot 12 weken.

FLEX collectie artikelen worden op bestelling van de klant gemaakt. De levertijd bedraagt ongeveer 12 weken.

Alle informatie betreffende uw levering is te vinden op de website met uw dealer login.

Klachten

Eventuele klachten dienen binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk kenbaar gemaakt te worden.
Omgeruilde goederen worden, indien van toepassing, altijd in rekening gebracht. Een creditnota wordt verstuurd na ontvangst van beschadigde goederen.
Geretourneerde goederen worden alleen geaccepteerd indien deze op dezelfde wijze verpakt zijn als dat ze verzonden zijn.

Wijzigingen

Castle Line behoudt zich het recht om de afmetingen, het model en de kleur van de artikelen lichtjes te wijzigen.
Castle Line kan ten allen tijde de prijzen wijzigen.

Betalingen

Betaling voor levering tenzij andere betalingsvoorwaarden zijn overeengekomen.
Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Factuur

Standaard gebruiken wij een e-factuur die we verzenden naar het opgegeven emailadres.