Filters
Zoek op naam
Type
Configureerbaar

Countertafels zijn tafels die wat lager zijn dan bartafels. Dit meubel is ideaal om aan te eten, studeren of spelletjes te spelen. Vaak zijn de afmetingen van countertafels ook wat kleiner dan die van een gewone eettafelCountertafels kun je overal plaatsen: in je woning, maar ook in een bar, bedrijf of restaurant. De hoogte van een countertafel en de bijhorende counterstoelen creëert een bepaalde esthetiek in je woonst. Een countertafel heeft een hoogte dat varieert tussen de 90 en 95 cm terwijl een bartafel een hoogte heeft dat varieert tussen de 110 en 115 cm.  

Je eettafel vormt het hart van je huis. Vaak is dit de enige plek waar je in de avond voltallig bent met je gezin. Hier wordt gesproken over wat je hebt meegemaakt op je werk of in school. Hier lach je en heb je soms ook wel eens een discussie. Het is daarom uiterst belangrijk dat je de ideale tafel voor jouw gezin kiest. Ook de juiste decoratie kiezen voor je tafel is belangrijk, denk maar aan een leuk dienblad, bloemetje, kaarsen, enzoverder.  

Countertafels bestaan in allerlei afmetingen, kleuren, vormen en stijlen. Castle Line biedt eettafels aan die wat aanleunen bij een industriële stijl. Maar ook bestaan er countertafels met een eerder romantische, Scandinavische, vintage of moderne stijl. Countertafels heb je ook voor buiten en bij je gekozen outdoor eettafel mogen de juiste en gemakkelijke counterstoelen uiteraard niet ontbreken.