Filters
Zoek op naam
Type
Configureerbaar

Je eettafel is een belangrijke eyecatcher in je huis. De tafel is vaak een van de eerste dingen dat je vrienden en familie zien als ze je een bezoekje brengen. De kans is ook groot dat ze een eind aan je tafel zullen zitten om bij te kletsen en/of een hapje te eten. Het is daarom belangrijk om de juiste eettafel uit kiezen die past bij jouw stijl.  

Wil je iets unieks creëren? Combineer dan zelf een tafelblad met tafelpoten en creëer een verfrissende look. Door dit te doen kun je met je creativiteit aan de slag gaan en een eigen stijl ontwikkelen. Tafelpoten kun je namelijk in verschillende stijlen, vormen en kleuren verkrijgen. Je kunt ook meegaan met de trends en een populaire X-tafelpoot kopen.  

Castle Line biedt meerdere tafelpoten aan die passen in verschillende stijlen. Ook passen deze tafelpoten zoals een bartafelvoet of countertafelvoet perfect in een bar of restaurant. Ben je toch geen fan van het zelf combineren van je eettafel? Neem dan een kijkje naar onze countertafels. Ben je nog op zoek naar een eettafel voor op je terras? Kijk dan even naar onze eettafels voor outdoor gebruik. Deze tafels kunnen zeker tegen een stootje.